Moda, Tendencias, Estilos. Compras y experiencias en la red

SABIES QUE EL COLOR DEL TEU OUTFIT PARLA DEL TEU ESTAT D’ÀNIM?

Moltes vegades escollim un outfit i ens adonem que segons el dia que tenim ens veiem millor o pitjor amb una peça de roba o altra. Això ens pot resultar més habitual del que ens pensem. Per evitar que ens vingui el pensament de “no tinc res que posar-me”, et donem uns tips perquè sàpigues com conjuntar els colors de la roba i puguis sentir-te més còmode aquell dia.

Blau cel

Representa la tranquil·litat, redueix la pressió arterial i relaxa l’estat d’ànim. Resulta ideal per si un dia ens sentim estressades o nervioses.

Groc

Quan et sentis amb energia i ganes de menjar-te al món vesteix-te de groc. Moltes vegades no ens atrevim a utilitzar aquest color per no cridar l’atenció però això no significa que algun dia sortim de la nostra zona de confort.

Taronja

L’utilitzem per projectar la creativitat i l’entusiasme i, per tant, ens pot resultar fantàstic si tenim una reunió important o una exposició d’un treball important.

Vermell

Reflexa la ira o la passió. Per tant, depèn de la situació en la que ens trobem hauràs de decidir si és prudent o no utilitzar-lo, ja que si es tracta d’un esdeveniment poc formal o molt solemne el vermell podria resultar inapropiat. Això sí, pots lluir-lo quan necessitis motivació atès que aquest color transmet seguretat.

Verd esperança

Color associat a la naturalesa i a la vida. Al igual que el color blau ens produeix calma i tranquil·litat és per això que en algunes cultures associen el color verd amb l’esperança i a la bona sort.

Rosa

Representa la delicadesa, sensibilitat i il·lusió és per això que sol ser un dels colores preferits de les noies.

Negre

Sempre ens pot treure de qualsevol compromís, reflexa la autoritat, elegància i afavoreix la nostra figura fent-nos sentir més primes. En moltes ocasions el podem utilitzar per passar desapercebuda.

Blanc

És segurament el color més positiu perquè representa la pau. Destaquem que al igual que el color negre resulta elegant i relaxant.

Relacionado