Moda, Tendencias, Estilos. Compras y experiencias en la red

L’última tendència en decoració és el paper pintat

Si aquesta tècnica et sembla antiga, estàs equivocat

El paper pintat pot convertir-se en el teu millor aliat si estàs cansat del look de la teua casa i no saps com donar-li un canvi sense que supose una gran inversió. 

L’elegància de l’hàbitat 

El paper pintat s’ha convertit en un element decoratiu cada vegada més recurrent, adaptant-se a les últimes tendències i modes. És per això que des de l’estudi d’interiorisme Hàbitat han reinventat el paper omplint les parets d’art. Les propostes de la marca van des de paletes  de colors elegants a dibuixos originals amb figures ètniques, naïfs o vegetals. Aquestes tres propostes per a la col·lecció tardor-hivern et proporcionen una gran inspiració per vestir ta casa. 

Foto: El Español

El paper pintat charlie, creat per la dissenyadora Floriane Jacques, combina les línies rectes d’una estructura arquitectònica amb corbes vegetals d’arbres i plantes imaginàries, revelant els contorns d’una jungla urbana, elegant i fantàstica. Un estampat per als que estimen evadir-se i somiar, disponible en colors blaus i ocres o en blanc i negre. 

Nour, s’ha inspirat en el batik, amb un esperit ètnic. Concebut com una superposició de quadres naïf encaixats entre ells, aquest paper pintat revetla una multitud de pinzellades juxtaposades amb colors densos. Similar a un collage artesanal, les imperfeccions subtils aporten autenticitat i caràcter a l’estampat. 

El paper pintat nomenat oscar, també de Floriane Jacques, reprén l’estampat estrella del catàleg 2019-20 en una versió en blanc i negre. El disseny és una aclucada d’ull a les màscares africanes que es troben a l’obra de Picasso, Modigliani, Braque i altres artistes de les avantguardes del segle XX en un homenatge a aquesta etapa artística. 

Art botànic a les parets

MuralsWallpaper també ha presentat els seus quatre nous papers pintats per la nova col·lecció. Per a la creació s’han utilitzat pintures vintage de Pierre-Joseph Redouté, considerat com obres mestres de l’art botànic. 

Amb els diversos models que porten el nom de Redouté, la col·lecció Vintage Botanicals fa viure altra vegada les seues menudes il·lustracions, reinventant-les amb escenes panoràmiques de motius florals i vida vegetal similar a una selva. Les il·lustracions originals de Redouté s’han agafat del llibre de més de 200 anys “Les Liliacées”, que es reinterpreta en una col·lecció de papers pintats sofisticats per als amants de les flors. 

Foto: Decoesferas

Sentiments solars i alegria en la paret

Si alguna cosa permet el paper pintat és aportar un toc d’alegria i diversió a les nostres parets, i això és concretament el que fa MuralsWallpaper en la seua col·lecció de models tipogràfics “Sentiments solars”. 

La llar pot ser un paradís de sentiments positius quan es troba ple de decoracions de dissenys alegres i personals. Per això mateix aquesta col·lecció l’ha dissenyat Lauren Kavanagh per difondre en l’entorn una atmosfera relaxant, inspirar i promoure l’alegria, deixant que la decoració mostre un poc més d’amor amb missatges potents. 

Foto: Murals Wallpaper
Foto: Murals Wallpaper

Àngela Sánchez, València

Relacionado