Moda, Tendencias, Estilos. Compras y experiencias en la red

El complement indispensable

L’arribada de la Covid-19 va generar diversos canvis en la nostra vida diària, i els segueix causant, però hem aconseguit adaptar-nos a les diferents fases. Un dels canvis més significatius és l’ús de la mascareta, considerada la millor solució per protegir-se contra el virus, juntament amb la neteja de mans i la distancia social.

Avui en dia, la mascareta segueixen sent un “must-have” en els nostres outfits, un complement més a conjuntar pels amants de la moda. Diferents firmes i dissenyadors han volgut contribuir a la causa i han llençat al mercat diferents propostes per als seus dissenys.

Un any més, segueixo apostant per Tous, és la meva joieria excel·lència, ja que em fascinen els seus dissenys minimalistes i cuidats. La mateixa firma a tret a la venda quatre dissenys reutilitzables i molt versàtils. Jo m’he quedat amb les dues mascaretes icòniques, ja que considero que tenen molt joc i li donen un toc especial a qualsevol conjunt. El que més m’agrada és la comoditat que aporten, no molesten i s’adapten a la perfecció.

Gràcies Olga per ajudar-me amb aquest projecte! :)

Aquesta pandèmia m’ha pres molt temps significatiu de la meva adolescència, però si una cosa tenia clara és que ni aquesta ni cap altra hem traurien l’estil que tant em caracteritza.

Relacionado