Moda, Tendencias, Estilos. Compras y experiencias en la red

COLLAGEEN: EEN VERSTEVIGEND SHOT CACAO – LPG®

Geconfronteerd met de tijd en met de schadelijke invloeden van buitenaf, evolueert de structuur van de huid. Jaar na jaar zien we hoe onze huid geleidelijk verandert, droger en slapper wordt, en aan soepelheid en elasticiteit verliest. Beetje bij beetje ontstaan er rimpels die uiteindelijk permanent zichtbaar blijven.

Om de huid te helpen sterker te worden en deze effecten te bestrijden, lanceert LPG® een RITUEEL MET 3 DOELTREFFENDE ANTI-AGING INGREDIËNTEN: Hyaluronzuur, collageen en omega die zorgen voor een algehele anti-agingwerking.

COLLAGEEN: EEN VERSTEVIGEND SHOT CACAO

Niets beter dan een heerlijk moment om van te smullen! Dit collageen in poedervorm met chocolade-hazelnootsmaak is de expert in versteviging.

Samengesteld uit een innovatief en gepatenteerd complex van collageen type I en elastinepeptiden van mariene oorsprong, aanwezig in verhoudingen die identiek zijn aan die van de huid.

• VERSTEVIGT EN LIFT DE HUID

• VULT LIJNTJES OP

• VERMINDERT RIMPELS

(Zonder suiker, vetten, zoetstoffen of voedingszuren)

VANAF NU VERKRIJGBAAR IN JE LPG®-BEAUTYCENTRUM:

https://ift.tt/3l4GQtx

#endermonutri #voeding #omega #hyaluronzuur #collageen #lpg #endermologie #hydratatie #stevigheid #elasticiteit #gezondheid #welzijn #experts #cosmetica

⭐ CLÍNICA MÉDICO-ESTÉTICA & TEMPLO
DERMOTRICOLÓGICO DE PIEL Y CABELLO ⭐
Mijas Pueblo (Málaga / Andalucía / ESPAÑA)
Tfno. 952590823 ✅ Whatsapp 618411150
ONLINE Shop https://ift.tt/3hEA4pp
info@mijasnatural.com 💖

– Enlace a artículo –

Relacionado